SUPPORT

Stichting Snake Patrol Suriname is een non-profitorganisatie en daarmee afhankelijk van giften en donaties. Het is altijd leuk om te weten waar uw gift of donatie precies naar toe gaat. Met de donaties en giften die de stichting krijgt kunnen er materialen aangeschaft worden die ervoor zorgen dat het team ten alle tijden veilig en verantwoord kan handelen. U kunt hierbij denken aan slangenhaken, speciale handschoenen, pinners, (voeder)pincetten, slangenzakken, boxen etc. Daarnaast kunnen alle onkosten vergoed worden zoals bijvoorbeeld benzine of dierenarts bezoekjes. Wanneer de stichting (zo goed als) voorzien is van benodigde materialen kunnen we gaan sparen voor de bouw van de Snake Shelter! Mocht u nog vragen hebben, heeft u ideeën om ons te steunen of heeft u tips; neem dan contact met ons op, maar neem vooral een kijkje bij onze supportmogelijkheden:

Doneren

Ook u kunt een handje helpen door elk gewenst bedrag te doneren op ons zakelijke rekeningnummer, o.v.v. “Donatie”. Het Snake Patrol team is u erg dankbaar! Wist u dat wij tot een ANBI status beschikken? 

NL12ABNA 0887 17 73 79


Shoppen

Koop nu uw eigen SPS-tas én steun daarmee de stichting!

€6,95

Katoenen draagtas vervaardigd uit 110 grams kwaliteit, milieuvriendelijk katoen en voorzien van lange hengsels.

Foto’s zijn mede mogelijk gemaakt door Image4all.

Haal uw tas op bij een van onze Pick-up Points:

Houd onze website, Facebook-en Instagrampagina goed in de gaten voor geregeld nieuwe Pick-up points!

Bestel nu uw poster via info@snakepatrolsuriname.com

Benthe vertelt

Ik ben Benthe, een student van 15 jaar oud, en ik volg het Engelstalig MYP (Middle Years Programme) op Laar & Berg in Laren. Voor het laatste jaar moest ik een eigen project bedenken. Het moest gaan over iets wat voor mij heel persoonlijk was. Het bedelende jongetje bij het stoplicht in Afrika vorig jaar was een moment dat mij recht in mijn hart raakte. Ik was vrij van school om daar op vakantie te zijn terwijl híj niet eens naar school kan vanwege de armoede waarin hij opgroeit. Eenmaal thuis zag ik op televisie Freek Vonk vertellen over het immense probleem dat zoveel mensen ieder jaar dood gaan vanwege de slangenbeten. Ik interesseerde me voor de nieuwe methode die in ontwikkeling is om antistoffen te maken tegen slangengif. Ik wilde iets doen en het idee ontstond om een boekje te maken, wat nu ‘Beyond the Beautiful’ is. Ik wil jullie vertellen dat er ook kinderen in gebieden opgroeien waar de ontwikkelingskansen anders zijn. Hier heeft gelukkig worden een andere betekenis, bijvoorbeeld overleven. Met dank aan Matyas Bittenbinder van Naturalis; hij heeft mij geïntroduceerd bij Fenne, zodat ik d.m.v. dit boekje haar in 2020 opgerichte stichting Snake Patrol Suriname kan sponsoren. Het doel is een eigen shelter op te bouwen voor tijdelijke opvang van slangen. De shelter wordt ook gebruikt als educatiecentrum, waarin trainingen, workshops en lezingen aan de bevolking wordt gegeven. Hiervoor zijn donaties hard nodig.

0 ,-
Raised donations so far

Volg ons op social media

Tel.nmr: +597 841 88 22
Email: info@snakepatrolsuriname.com
KVK: 74892637
Bankgegevens: NL12ABNA0887177379

pixlr-bg-result (12)