SUPPORT

Stichting Snake Patrol Suriname is een non-profitorganisatie en daarmee afhankelijk van giften en donaties. Het is altijd leuk om te weten waar uw gift of donatie precies naar toe gaat. Met de donaties en giften die de stichting krijgt kunnen er materialen aangeschaft worden die ervoor zorgen dat het team ten alle tijden veilig en verantwoord kan handelen. U kunt hierbij denken aan slangenhaken, speciale handschoenen, pinners, (voeder)pincetten, slangenzakken, boxen etc. Daarnaast kunnen alle onkosten vergoed worden zoals bijvoorbeeld benzine of dierenarts bezoekjes. Wanneer de stichting (zo goed als) voorzien is van benodigde materialen kunnen we gaan sparen voor de bouw van de Snake Shelter! Mocht u nog vragen hebben, heeft u ideeën om ons te steunen of heeft u tips; neem dan contact met ons op, maar neem vooral een kijkje bij onze supportmogelijkheden. Het Snake Patrol team is u erg dankbaar! Wist u dat wij tot een ANBI status beschikken? 

Snake Supporter

€5,- p.m.

U wilt de stichting graag steunen in haar werk. Laat uw naam of gegevens zodat we u trots op onze wall of fame als supporter kunnen benoemen!

Snake Lover

€15,- p.m.

U houdt van slangen en vindt educatie belangrijk of steunt SPS graag in haar doel en werk. U krijgt 10% korting op onze merchandise en eerder genoemde voordelen.

Snake Protector

€50,- p.m.

U vind het werk dat SPS doet ontzettend belangrijk en wil de stichting steunen in haar maandelijkse kosten om te blijven bestaan, met uw steun is dat mogelijk! U ontvangt een SPS-pakket en de eerder genoemde voordelen.

Snake Hero

€100,- p.m.

U draagt bij aan de ontwikkelingen van het team, de zorg van de slangen en het geven van educatie aan de inwoners van Suriname! You are a true hero to us! U krijgt onbeperkt toegang tot de Snake Shelter en onbeperkte deelname aan onze workshops inclusief de eerder genoemde voordelen.

Vrije donatie

Eigen bijdrage

U wilt de stichting steunen met een eigen bijdrage. Wij zijn u hier erg dankbaar voor! U kunt uw bijdrage overmaken o.n.v. "Donatie Stichting Snake Patrol Suriname" op de volgende rekeningen: Nederlandse rekening: NL12ABNA0887177379 Surinaamse rekening: 209804331 Hakrinbank

Snake Parent

Binnenkort beschikbaar

U adopteert een SPS-slang uit de snake shelter en zorgt ervoor dat deze van alle zorg voorzien is. Kijk hier voor meer informatie over dit pakket!

Snake Teacher

SPS is een non-profitorganisatie en daarmee afhankelijk van giften, donaties en sponsoren. Omdat niet alle scholen in Suriname de financiële mogelijkheid hebben om een schoolworkshop te boeken, en we toch zo veel mogelijk kinderen willen bereiken hebben we een "doneer een workshop" pakket gemaakt. Voor €50,- geeft u al een workshop cadeau aan een school naar keuze. Het is ook mogelijk om uw workshop te doneren aan weeshuizen, scoutgroepen etc. Wanneer u geen specifieke school in gedachte heeft, hebben wij een overzicht van de scholen die uw hulp enorm op prijs zouden stellen. Wanneer u uw donatie heeft gedaan ontvangen wij graag een mail met de gegevens van de school. Wij zullen dan verder zorgen dat deze school een leuke en leerzame schoolworkshop krijgt. Voor meer informatie neem vooral contact met ons op via de mail: info@snakepatrolsuriname.com

Grantangi! Met uw steun zorgen wij samen voor een betere en respectvollere toekomst tussen slangen en mensen!

SHOP AND SUPPORT!

Middels verschillende vormen van merchandise maakt SPS niet alleen jullie blij met deze mooie producten, maar worden wij ook blij want de opbrengst van deze producten gaat geheel naar de stichting! Kijk vooral in eens in onze shop en neem contact met ons op! 

Snake Patrol shirts

400 SRD/€20,-
Maten volwassenen:
S/M/L/XL/XXL

300 SRD/€15,-
Kindermaten:
8 (118-128) 10 (130-140) 12 (140-152)
!Let op! Maat 12 groen valt klein uit! 

Kleuren:
Beige en groen

Met uw aankoop steunt u de stichting, de volledige opbrengst gaat naar SPS! Bestel nu uw shirt in Nederland of Suriname. Mail naar info@snakepatrolsuriname.com of neem via social media contact met ons op. 

Snake Patrol tas

Houd onze website, Facebook-en Instagrampagina goed in de gaten voor geregeld nieuwe Pick-up points!

Katoenen draagtas vervaardigd uit 110 grams kwaliteit, milieuvriendelijk katoen en voorzien van lange hengsels.

Foto’s zijn mede mogelijk gemaakt door Image4all.

Snake Patrol goodiebags

Hiep hiep hoera!

Een van onze slangenliefhebbers is jarig! Dat vraagt om een cadeautje! Met deze goodiebag zal de jarige zich zeker jarig voelen! Wist je dat we ook kinderfeestjes organiseren?
250 SRD

Fijne feestdagen!

Het is december, tijd voor de mooie en gezellig feestdagen. Ook SPS zorgt dat voor leuke kerstcadeaus, met wel een heel speciaal cadeau voor in de kerstboom!
250 SRD

Steun SPS!

Er hoeft niet altijd een speciale gelegenheid te zijn om iemand iets cadeau te doen. Met deze goodiebag maak je niet alleen iemand anders heel erg blij mee, maar ons ook!
250 SRD

Beyond the beautiful

“Benthe Vertelt” ontwikkelde het boek ‘Beyond the Beautiful’ waarin de 15-jarige student vertelt over kinderen die in gebieden opgroeien waar de ontwikkelingskansen anders zijn. Hier heeft gelukkig worden een andere betekenis, bijvoorbeeld overleven. De opbrengsten van haar mooie boek worden geschonken aan de stichting.

O-wire €14,99
Hardcover €19,99

Met deze posters weet je altijd wat de meest voorkomende slangen of amfibieën van Paramaribo zijn en leer je ze wellicht zelfs herkennen! Twijfel je over welke slangen nu wel of niet giftig zijn? Met deze educatieve en toffe posters hoef je niet meer te twijfelen, maar alleen maar even op te kijken!

A1: 480SRD/€20,-
A2: 360SRD/€15,-

Bestel nu jouw poster via info@snakepatrolsuriname.com

Tel.nmr: +597 841 88 22
Email: info@snakepatrolsuriname.com
KVK: 78492637
Bankgegevens: NL12ABNA0887177379

Volg ons op social media

pixlr-bg-result (12)