SUPPORT

Stichting Snake Patrol Suriname is een non-profitorganisatie en daarmee afhankelijk van giften en donaties. Het is altijd leuk om te weten waar uw gift of donatie precies naar toe gaat. Met de donaties en giften die de stichting krijgt kunnen er materialen aangeschaft worden die ervoor zorgen dat het team ten alle tijden veilig en verantwoord kan handelen. U kunt hierbij denken aan slangenhaken, speciale handschoenen, pinners, (voeder)pincetten, slangenzakken, boxen etc. Daarnaast kunnen alle onkosten vergoed worden zoals bijvoorbeeld benzine of dierenarts bezoekjes. Wanneer de stichting (zo goed als) voorzien is van benodigde materialen kunnen we gaan sparen voor de bouw van de Snake Shelter! Mocht u nog vragen hebben, heeft u ideeën om ons te steunen of heeft u tips; neem dan contact met ons op, maar neem vooral een kijkje bij onze supportmogelijkheden. Het Snake Patrol team is u erg dankbaar! Wist u dat wij tot een ANBI status beschikken? 

Ik wil doneren!

NL12ABNA0887177379

Ik wil kopen!

Met uw aankopen steunt u de stichting!

SPS-tas €6,95

Katoenen draagtas vervaardigd uit 110 grams kwaliteit, milieuvriendelijk katoen en voorzien van lange hengsels.

Houd onze website, Facebook-en Instagrampagina goed in de gaten voor geregeld nieuwe Pick-up points!

Foto’s zijn mede mogelijk gemaakt door Image4all.

Beyond the beautiful

"Benthe Vertelt" ontwikkelde het boek ‘Beyond the Beautiful’ waarin de 15-jarige student vertelt over kinderen die in gebieden opgroeien waar de ontwikkelingskansen anders zijn. Hier heeft gelukkig worden een andere betekenis, bijvoorbeeld overleven. De opbrengsten van haar mooie boek worden geschonken aan de stichting.

O-wire €14,99
Hardcover €19,99

Educatieve posters

Met deze posters weet je altijd wat de meest voorkomende slangen of amfibieën van Paramaribo zijn en leer je ze wellicht zelfs herkennen! Twijfel je over welke slangen nu wel of niet giftig zijn? Met deze educatieve en toffe posters hoef je niet meer te twijfelen, maar alleen maar even op te kijken! Bestel nu jouw poster via info@snakepatrolsuriname.com

Volg ons op social media

Tel.nmr: +597 841 88 22
Email: info@snakepatrolsuriname.com
KVK: 74892637
Bankgegevens: NL12ABNA0887177379

pixlr-bg-result (12)