Hoe is SPS ontstaan?

Fenne van Esseveldt en Dick Lock (oprichter en eigenaar van Herping Suriname) leerde elkaar kennen in Suriname in het voorjaar van 2020. Met beide een gezamenlijke passie en fascinatie voor slangen ontstonden er al snel veel gespreksonderwerpen. Niet geheel onverwacht kwam dus ook al snel naar voren dat zij meer wilde betekenen voor de slangen van Suriname en de huidige visie vanuit de bevolking op deze dieren. Dick was in 2018 al begonnen met het schrijven van een plan voor een Snake Patrol. Door vele aanvragen voor Herping Suriname en Peperpot tours ontbrak de mogelijkheid om hier concrete acties voor uit te zetten. Zonder dit plan bekend te maken kwam Fenne met hetzelfde idee inclusief Snake Shelter. Idee├źn werden enthousiast besproken, er werd gekeken naar mogelijkheden, taken werden verdeeld en zo is Stichting Snake Patrol Suriname ontstaan!

Vervolgens zijn verschillende enthousiaste en ervaren mensen benaderd met de vraag of zij deel wilden nemen aan het Snake Patrol Suriname team. Benieuwd wie dit precies zijn?
Lees verder

Fenne en Dick zijn beide werkzaam bij Suforyou/FredEcoTours. Lees hieronder hun verhaal en neem eens een kijkje op de website van SuforYou om te zien wat ze allemaal doen!