EVENEMENTEN

Stichting Snake Patrol Suriname organiseert, in samenwerking met hun samenwerkingspartners, geregeld evenementen en fundraisers om u zo veel mogelijk bij ons project te betrekken en om giften en donaties op te halen om dit allemaal werkelijk te maken!

The sauropsida-project

Een tattoo krijgen én de natuur steunen? JA!
Maak kennis met Elfje. Ze gaat alle wetenschappelijke namen tatoeëren van de Sauropsida tak.

Wat kan je verwachten?
Op evenementen zal Elfje random wetenschappelijke namen tatoeëren.
Bijvoorbeeld: Tyrannosaurus rex zal getatoeëerd worden als T. rex. Elke naam word maar één keer getatoeëerd! Dus de naam die je krijgt, is van jou alleen. Alle namen worden beschikbaar gemaakt door het Phylogeny explorer project. Zonder hun was het Sauropsida project niet eens mogelijk! Maar ze gaan zelfs verder… Omdat alle namen maar één keer worden getatoeëerd, komt de foto van de tattoo EN jou naam op hun website bij “jou” toegewezen wetenschappelijke naam. In ruil hiervoor, vraagt Elfje je vriendelijk om een donatie. Al het geld wat opgehaald word zal gaan naar conservatie en onderzoek projecten, in dit geval naar onze stichting!

Wil je deel uitmaken van dit geweldige project? Dat kan! Kijk op het Events page op Elfje haar website voor komende evenementen en meer informatie!

0 ,-
Opbrengst

Auction for nature

Stichting Herpetofauna organiseert jaarlijks de terrariumveiling “Auction for Nature”. Hier worden allerlei reptiel en amfibie gerelateerde artikelen geveild waarbij de gehele opbrengst naar één van de conservatieprojecten die Stichting Herpetofauna steunt gaat. Dit jaar is dat Stichting Snake Patrol Suriname! 

In verband met COVID-19 is helaas nog niet bekend wanneer deze veiling plaats gaat vinden. Houd ons, of Stichting Herpetofauna in de gaten voor meer info!

Halloweendag bij Reptielenhuis de Aarde

In samenwerking met Stichting Herpetofauna en Reptielenhuis De Aarde heeft Snake Patrol Suriname een complete Halloweendag voor kinderen georganiseerd. Tijdens deze dag waren er allerlei Halloween gerelateerde activiteiten te doen en werd de dag afgesloten met een slangenshow! De opbrengst van dit evenement gaat volledig naar onze stichting! We hebben enorm genoten van deze dag en willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de support! Onderstaande foto’s geven een goede sfeerimpressie van de Halloween dag!

0 ,-
Opbrengst

Houd onze website en social media goed in de gaten en kom vooral naar deze evenementen! Heeft u een idee voor een evenement of wilt u ons hierbij helpen? Neem dan contact met ons op of kijk hoe u ons kunt steunen.

Volg ons op social media

Tel.nmr: +597 841 88 22
Email: info@snakepatrolsuriname.com
KVK: 74892637
Bankgegevens: NL12ABNA0887177379

pixlr-bg-result (12)