EDUCATIE

Het verschil tussen schoonheid en angst is kennis

SPS streeft naar een positieve mindshift over slangen, wat haalbaar is door het opdoen van positieve ervaringen en kennis. Middels het aanbieden van verschillende educatieve werkvormen is deze mindshift te realiseren. Bent u geïnteresseerd in één van deze educatieve werkvormen? Wilt u meer informatie over de prijzen of werkwijze van een desbetreffende werkvorm? Kijk dan welke u het meest aanspreekt aarzel niet om contact met ons op te nemen! Alle educatieve werkvormen worden georganiseerd in samenwerking met Herping Suriname.


Workshops

Bent u geïnteresseerd in slangen of wilt u wellicht uw angsten overwinnen? Middels een workshop van SPS leert en ervaart u op een leuke maar leerzame manier over slangen! Workshops zijn zowel voor volwassenen als kinderen te boeken. Beide bevatten dezelfde basis, aangepast op de leeftijden. Tijdens de workshops wisselen theorie, praktijk en spel zich af. Denk hierbij aan quizvormen, powerpoints, spelletjes, (tastbare) voorbeelden zoals slangen vervellingen, filmpjes etc. Maar ook het daadwerkelijke aanraken/vasthouden van slangen (indien gewenst). De workshops zorgen ervoor dat er meer kennis ontstaat en er positieve ervaringen worden opgedaan. Deze positieve ervaringen kunnen doorgegeven worden aan hun familie of vrienden.


Trainingen

Is uw bedrijf actief in het binnenland of komt uw bedrijf regelmatig in contact met slangen? Dan bieden wij ook trainingen aan zodat u ervan verzekerd bent dat uw team de juiste omgangsvorm in situaties met slangen krijgt aangeleerd. Hierdoor zal de kans op risico’s en onveilige situaties geminimaliseerd worden. Daarnaast doet uw team positieve ervaring op en draagt het bij aan het opdoen van kennis die belangrijk is voor uw bedrijf.


Kinderfeestjes

Heeft uw kind een passie voor slangen en wilt hij/zij alles leren over deze mooie dieren? Of is uw kind juist een beetje angstig voor deze dieren en wil graag zijn/haar angst overwinnen? Iedereen is van harte welkom! Het programma wordt afgestemd op de leeftijd en de grootte van de groep zodat elk feestje past bij de bijbehorende behoefte. Bij een SPS-kinderfeestje staat het hebben van plezier en het opdoen van positieve ervaringen centraal. Denk hierbij aan quizvormen, spelletjes, (tastbare) voorbeelden zoals slangen vervellingen, filmpjes etc. Maar ook het daadwerkelijke aanraken/vasthouden van slangen (indien gewenst).


Lezingen

Een lezing richt zich meer op de theorie, ervaringen of onderzoeken en het delen hiervan. Is het bijvoorbeeld voor uw bedrijf belangrijk om de basis over slangen en kikkers te kennen of bent u gewoonweg heel erg nieuwsgierig naar wat Dick te vertellen heeft, kies dan voor een lezing! Houd onze website en Facebook in de gaten voor eigen georganiseerde lezingen en hoe u hieraan deel kunt nemen.

Volg ons op social media

Tel.nmr: +597 841 88 22
Email: info@snakepatrolsuriname.com
KVK: 74892637
Bankgegevens: NL12ABNA0887177379

pixlr-bg-result (12)